Terug naar Nieuws

Bert Moormann nieuwe directeur Strategie & Innovatie bij Tintengroep

Gepubliceerd op:

 Met ingang van 1 oktober start Bert Moormann, tot voorkort bestuurder bij Domesta, als directeur Strategie en Innovatie bij Tintengroep. Een stap die voor hem als een logische beweging in zijn carrière voelt. "Tintengroep ziet waar de kracht de samenleving ligt en helpt mensen in hun eigen omgeving hun talenten in te zetten, voor zichzelf en hun omgeving. In de beweging van zorg naar gezondheid is dat inzicht onmisbaar. Mijn passie ligt in het verbinden van mensen en organisaties om samen maatschappelijke uitdagingen aan te pakken. Het gaat erom dat we samen iets kunnen bouwen waar iedereen sterker van wordt. "

 

Johan Brongers, bestuurder van Tintengroep, is enthousiast over de komst van Bert: "De functie van Directeur Strategie en Innovatie is in het leven geroepen om aan te sluiten bij de ontwikkelingen die we zien. We opereren in een dynamische omgeving. Zorg en welzijn hebben elkaar nodig om de maatschappelijke vraagstukken aan te kunnen pakken. Dat doen we bijvoorbeeld rondom strategische programma’s als IZA, NPG, Regiodeal en Nij Begun. Met Bert hebben we iemand aan boord gehaald die niet alleen diepgaande kennis heeft van die maatschappelijke vraagstukken, maar ook het vermogen om deze kennis te vertalen naar innovatieve strategieën. Zijn ervaring en netwerk in de regio’s maken hem bij uitstek geschikt om ons te helpen en verder te ontwikkelen."

 

In zijn nieuwe functie richt Bert zich op innovatie en bewaakt hij de strategie en doelen van de organisatie. Ook gaat hij zich inzetten voor de regionale vertegenwoordiging en de samenwerking daar. Daarvoor werkt hij samen met de directeuren van onze sociaal werkorganisaties. Bert staat klaar om aan de slag te gaan: "Wat mij aantrekt aan deze functie is de visie van Tintengroep om écht het verschil te maken in de samenleving. Ik geloof in het versterken van het gewone leven. Uitgaan van wat mensen zélf weten en kunnen. Ik kijk ernaar uit om samen met alle mensen binnen de groep bij te dragen aan de maatschappelijke opgaven en samen met hen het verschil te maken."

Lokaal jeugdhulpaanbod in gemeente Oldambt officieel bekrachtigd

03-10-2024
Gister ondertekenden Johan Brongers (Tintengroep), Karin Eeken (Sociaal Werk Oldambt) en Jurrie Nieboer (gemeente Oldambt)  de overeenkomst ‘Algemene voorziening jeugd- en gezinsondersteuning’.
Lees meer over Lokaal jeugdhulpaanbod in gemeente Oldambt officieel bekrachtigd